El GAM Joventut i el FC Barcelona – UNES Sant Feliu han perdut els seus respectius partits de la 7a jornada. Els badalonins a casa del líder, el CD ONCE Anadalucía (74-46), que és l’únic conjunt que es manté invicte a la competició. Els blaugrana, per la seva part, han caigut davant la seva afició contra el màxim perseguidor dels andalusos, el CD Fundosa ONCE (46-78). Resultats molt semblants contra dos quintets que estan molt per sobre de la resta.  

Els verd-i-negres, que han viatjat a Sevilla amb tan sols sis jugadors, no han tingut rèplica davant els locals, que no han donat peu a la sorpresa en cap moment. El marcador ha pogut ser més ampli, però la relaxació dels amfitrions i els punts d’Enric Sanz i Roberto Mena ho han impedit. L’UNES també ha seguit el mateix camí que els de Fabian Castilla. Tímides reaccions davant el joc visitant ha estat el bagatge blaugrana. El CD Fundosa ONCE sempre ha controlat l’electrònic i el matx.

Els últims minuts del primer, segon i tercer parcial han sentenciat als catalans. En aquests minuts, els madrilenys han aconseguit unes grans rendes, després d’un arrencada de quart igualada, amb avantatges intermitents, encara que mínims. Aquests resultats deixen a Barça com a penúltim classificat, mentre que el Joventut a la zona mitja – baixa.

A 1a Divisió es manté el nivell
Pel que fa a 1a Divisió – B1, els tres quadres catalans que hi formen part segueixen demostrant bones intencions. Sobretot el CE Costa Daurada i CB Mifas – Esplais, que estan a la part alta de la classificació. Aquesta 3a jornada de lliga, CEM L’Hospitalet ha visitat la pista del CB Mifas i ha perdut per 50-29 i suma dues derrotes, encara que en dos partits s’ha mesurat amb dos candidats al títol, a part dels gironins el Orto Ibèrica.

Precisament contra aquest conjunt ha caigut el CE Costa Daurada en la maratoniana jornada de cap de setmana que han disputat els tarragonins, ja que s’han enfrontat al Mupli Palència, a aquesta localitat castellano-leonesa, i al Orto Ibèrica d’Avilés, Astúries. És a dir, quasi bé 2.000 quilòmetres en poc més de dos dies. El primer compromís ha acabat amb victòria catalana, 33-59. Triomf basat en el treball dels dos darrers quarts d’enfrontament. I en el segon, la igualtat ha estat la tònica, una paritat amb la qual s’ha arribat als cinc últims minuts, però el desencert a la cistella del Costa Daurada ha impedit tancar el cap de setmana amb ple de victòries i al liderat.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies