Aquest cap de setmana, l'estació del Nord de Barcelona va reunir quasi bé un centenar d’arquers en la 4a jornada de la Lliga Catalana absoluta. El paper dels dos esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va ser diferent. Si bé Màximo Salamanca va millorar, Sergio Llamas va anar de més a menys. Els problemes amb el seu arc van impedir un millor resultat.   

Llamas va signar 496 punts en dues sèries de 36 fletxes. Després d’aquesta regularitat, en la segona ronda es va esvair. Van aparèixer problemes d’alineació amb el seu arc que el van condicionar per poder superar la seva millor marca personal del curs, 507 punts. 

Per la seva part, Salamanca va millorant. Les bones sensacions amb el nou arc són evidents. L’arquer va anotar 436 punts, en dues sèries, 217 i 219.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies