La Fundació Prevent ha repartit les seves beques anuals entre diferents esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). L’hoquei en cadira de rodes elèctriques, el tennis taula, la boccia i el tir amb arc han estat les disciplines esportives a les quals s’ha atorgat aquesta ajuda.  


Sobre l’escenari del Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) s’ha dut a terme el lliurament d’aquestes beques. Unes subvencions que han anat a parar als jugadors de l’AMB Barberà i Comkedem; el palista Quim Azcon; Vasile Agache i Pilar Feijoo en boccia i, per últim, Agustín Cubero en tir amb arc.

Cristina Arroyo, de l’AMB i en nom dels becats, ha agraït el gest de l’entitat i que els ajudarà per seguir practicant el seu esport. A l’acte també hi han estat presents el president de la FCEDF, Josep Lluís Amador, els regidors d’Esports i de Benestar Social de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, Ignacio Navarro i Mónica Maya, respectivament, i els presidents dels dos clubs d’hoquei, Àlvaro Daza i Francesc Corominas.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies