Ara tot just fa 40 anys, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) es posava en marxa, començava a donar les primeres passes. No tenia el mateix nom que actualment ni la repercussió ni incidència que aleshores. Tot ha anat canviant, adaptant-se als nous temps menys una cosa, una idea que ha perdurat sempre: la promoció i desenvolupament de l’esport adaptat.   

Enguany la federació commemora els 40 anys de la seva fundació. La data per celebrar tal efemèride serà aquest divendres, dia 11 de desembre, a la Casa del Mar de Barcelona (c Albareda nº 1). L’acte arrencarà a les 19h i s’espera més de 200 convidats, entre els quals es barrejaran, esportistes del panorama recent i del passat, entrenadors, tècnics, clubs, presidents d’altres federacions, antics mandataris de la federació i personalitats.

Entre algunes d’aquestes hi ha el president de la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF), Joan Palau; el representant territorial de Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Toti Mumbrú; el representant del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzàlez, o l'assessor del delegat d'Esports de l'Institut Barcelona Esports, Eduard Rañé.

L’acte servirà per lliurar un seguit de reconeixements a aquells que han facilitat i han fet possible la divulgació de l’esport adaptat. En total, es repartiran una setantena de guardons; 22 als esportistes reconeguts del S.XXI, 16 nominats al millor de la història, dos premiats al millor esportista de tota la història, 5 clubs de més de 25 anys en esport adaptat, 5 presidents de la federació i espònsors i autoritats.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies