Els regatistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FECDF), Paco Llobet i Miguel Àngel Gómez, han pujat al segon i tercer calaix del podi respectivament del Campionat d’Espanya de vela adaptada 2.4 2009. Els dos únics representants catalans han protagonitzat trajectòries diferents, en una competició que s’ha dut a terme aquests dies festius al Port Olímpic de Barcelona

Paco Llobet, que ha disputat el segon campionat després de molts anys fora del panorama competitiu, ha estat més de la meitat del torneig al capdavant de la classificació. El català s’ha mostrat molt regular en les tres primeres regates, disputades els dos primers dies. Però en la darrera jornada del campionat, el valencià Rafael Andarias ha mantingut la seva constància i, finalment, li ha arrabassat el primer lloc en un gran tram final que ha consolidat el liderat.

Miguel Àngel Gómez ha anat creixent amb el pas de les proves i fins i tot l’últim dia ha tingut aspiracions, encara que mínimes, d’optar al títol. Més reals han estat les opcions de subcampionat, ja que amb el seu company, Paco Llobet, han protagonitzat una gran lluita. Gómez, un cop s’ha instal·lat amb els millors ja al final de la segona jornada, ha conservat el nivell competitiu.

Tot i haver programades, de principi, nou mànigues s’han disputat sis, encara que tant participants com organitzadors han destacat les bones condicions que s’han donat per desplegar un bon ritme de competició. A les aigües barcelonines han pres part nou regatistes de sis comunitats autònomes diferents, Galícia, València, Cantàbria, Illes Balears, Astúries i Catalunya.

El Campionat d’Espanya de vela ha estat organitzat de manera conjunta entre la FCEDF, la Federació Espanyola d’Esports de Discapacitats Físics (FEDDF), la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV) i la Federació Catalana de Vela (FCV), amb la col·laboració del Centre Municipal de Vela de Barcelona.

 

Consulta els resultats aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies