Una part del gruix de nedadors catalans de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) afrontaran una nova prova, aquest cop, de nivell mundial. L’escenari d’actuació seran les instal·lacions Julio Delamare Aquatic Center de Rio de Janeiro, que del 29 de novembre al 6 de desembre acolliran el Campionat del Món de piscina curta (25 metres). Sarai Gascón, Jesús Collado Miguel Luque formen part de l’expedició espanyola que ja ha partit cap a terres brasileres.  

A partir d’aquest diumenge arrencaran quasi totes les distàncies que aniran desplegant-se al llarg de tota la setmana següent. Les opcions catalanes arriben reforçades pel brillant paper al Campionat d’Europa de Reykiavik el passat mes d’octubre, en el qual van obtenir onze medalles. Gascón, amb cinc, va ser la més llorejada, però Luque i Collado també van tornar amb dos metalls cadascú penjats del coll. El primer amb un or i una plata, mentre que el segon amb un parell de plates.

La competició està organitzada pel Comitè Paralímpic Internacional i Comitè Paralímpic Brasiler. En total hi prenen part 264 esportistes, entre els quals s’hi barregen tres catalans, que formen part de l’onzena de nedadors de la selecció espanyola. 

Segueix en directe el Campionat aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies