Girona celebrarà aquest cap de setmana una jornada de promoció del tennis en cadira de rodes. Però no es limitarà a un dia sinó s’estendrà a tot el cap de setmana. L’activitat es dividirà en dues parts, una de caràcter teòric i una altra pràctic. El Club Tennis Salt (ubicada al camí de les Guixers s/n) serà l’escenari d’aquesta activitat. Una iniciativa oberta a tothom i que és gratuïta.  


L’agenda d’actes arrencarà aquest dissabte a partir de les 16h amb un clínic de tennis en cadira de rodes, a càrrec de la Federació Catalana de Tennis (FCT) amb dos jugadors de primer nivell. A les 18.30h, el seleccionador nacional de tennis, David Sanz, farà una conferència.

Després de la posada en escena de la part teòrica arribarà el que a tothom agrada més, la pràctica. Portar i provar el que es va exposar el dia anterior. Diumenge serà una jornada esportiva, d’oci i lúdica que servirà per tastar en primera persona les sensacions de jugar el tennis sobre dues rodes.

L’organització d’aquestes jornades són responsabilitat de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), el Club de Tennis Salt i el Club MIFAS.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies