Els dos equips catalans de Divisió d’Honor han acabat igual la 5a jornada, amb derrota. Tot i que les sensacions han estat diferents, el GAM Joventut que s’ha enfrontat, a domicili, amb l’Econy Gran Canaria (67-64) i ha tingut la victòria a l’abast, però les errades en el tir interior i exterior ho han impedit, mentre que el FC Barcelona – UNES Sant Feliu ha reaccionat tard i  de manera intermitent en la visita del CID Casa Murcia Getafe (55-65). Els verd-i-negres segueixen a la zona mitja de la taula, mentre que el Barça s’enfonsa i és penúltim amb una victòria i quatre derrotes.


Els badalonins van protagonitzar un matx d’estira i arronsa amb els canaris. Les diferències eren mínimes i se les alternaven un i altre conjunt. Els locals van agafar cinc punts de coixí a la segona part, però els de Fabian Castilla van reduir-la en el tercer quart (55-52), a partir d’aleshores, l’emoció va ser la protagonista per l’enorme pugna entre els dos quintets.

El darrer parcial va ser trepidant, a falta de dos minuts el marcador reflectia un 65-64. Els errors tant d’uns com d’altres o la bona aplicació defensiva de catalans i canaris van frenar engreixar el lluminós. Així, el temps es consumia i la mínima avantatge amfitriona seguia intacte. A falta de deu segons es mantenia i una falta personal sobre Rodríguez va ampliar a tres punts la renta. Fabian Castilla va llençar des de 6’25, però el seu tir no va entrar i la botzina va sonar.

El Barça, per la seva part, va sortir endormiscat i va estar sense anotar els quatre primers minuts. Superat l’equador del parcial, el resultat era de 4-13. El CID Casa Murcia Getafe, molt endollat, es mostrava molt superior, però la reacció blaugrana va arribar en els últims instants amb un triple de Tijan que tancava els primers 10 minuts amb 17-11. En el segon quart va ser de clar domini català, els blaugrana es van col·locar a tres punts (28-31).

A la represa, de nou, va sortir a escena la pitjor cara dels locals, i un parcial de 2-11 va obrir una escletxa massa difícil de neutralitzar. Tot i així, poc a poc, l’UNES es va anar entonant, primer en zona defensiva i després en ofensiva. Per deixar-ho, a priori, tot obert per a la recta final, 41-47 era el marcador al final del quart. Però com va passar en el primer i tercer parcial, els de casa van patir un 0-8, el qual ara ja no hi va haver temps a rèplica.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies