La selecció catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctriques ja es va concentrar aquest diumenge a Barberà del Vallès, amb la presència del director tècnic de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), per tal d’afrontar el Torneig Interautonòmic a València. El seleccionador català Mario Artieda va fer, dies abans, la llista de convocats que es desplaçaran fins a la capital del Túria per disputar el títol. 

Els dies 28 i 29 de novembre es durà a terme la competició al Palau Firal de València. Els dos combinats autonòmics s’enfrontaran dissabte, a les 16h, i diumenge, a les 10h. Els jugadors que composen l’expedició són, a parts iguals, del Comkedem i AMB. Jonathan Collado, Raquel Orbaneja, Patric Gisbert, Dani Inglés, Javi Gonzàlez, Cristina Arroyo, Miguel Lechado i Cristóbal Gonzàlez, juntament amb l’esportista de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) Antònia Núñez completen els escollits d’Artieda. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies