Sergio Llamas, Màximo Salamanca i Eugeni Fernàndez van ser els tres representants de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) que van desplaçar-se fins a Caldes de Montbui, aquest cap de setmana, per encetar la 1a tirada de la Lliga Catalana de sala de tir amb arc.    

Els arquers de la federació van competir en arc recorbat, Llamas i Salamanca, i en arc recte, Fernàndez. Els tres van competir amb els absoluts i van completar una llista d’inscrits que va fregar el centenar. Pel que fa al resultat dels nostres, la varietat va ser la tònica predominant.

Sergio Llamas, que reapareixia després del nou treball tècnic, va mostrar-se molt regular, amb 491 punts en dues sèries de 242 i 249. El seu company en arc recorbat, Màximo Salamanca, va acusar estrenar material esportiu i no va poder mostrar el seu nivell. En arc recte, Eugeni Fernàndez va demostrar ser un dels millors amb 171 punts, amb dos parcials molt competitius 87 i 84.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies