El GAM Joventut i el CE Costa Daurada han estat els protagonistes de la darrera jornada de Divisió d’Honor i Lliga Catalana respectivament. Els badalonins, perquè han enganxat la segona victòria consecutiva davant el CD Hercesa (73-41) i els tarragonins, perquè han tancat la fase de grups, concretament el B, i de retruc la primera fase de la Lliga Catalana com a líders destacats. Curiosament, Costa Daurada i GAM són els dos únics conjunts que no han perdut a la competició.        


El GAM tornava a casa, després de l’estrena en la 1a jornada, en la qual van caure contra el Fuhpain-Peraleda. Però davant els madrilenys la història no es va repetir, tot i signar dos primers quarts molts igualats, amb els catalans encertats en el tir i els d’Alcalà d’Henares en el rebot, sobretot ofensiu, el GAM va accelerar en els dos últims trams de partit.

A l’equador de l’enfrontament, el marcador reflectia un 29-27 que demostrava la concentració d’ambdós quintets i l’emoció del matx. Però aquesta concentració no va ser la mateixa en els visitants, mentre que els de Badalona es van mantenir i van anotar un parcial de 23-8. Tot i els 17 punts de marge, el GAM no va perdre pistonada i va seguir piconant al seu rival, que tan sols va anotar 6 punts en el darrer quart d’envit. Els de Fabian Castilla van fer-ne 21 per deixar el lluminós en el definitiu 73-41. La victòria els catapulta fins al sisè lloc de la taula, amb el mateix nombre de partits guanyats que perduts, dos.

L’altre equip de Divisió d’Honor, el FC Barcelona UNES Sant Feliu va caure de manera estrepitosa davant el Fundación Grupo Norte per 96-52. Poca història d’un partit que va ser de clar color val·lisoletà. L’avantatge no va parar de créixer al llarg dels 40 minuts, amb l’excepció del tercer quart en el qual els blaugrana van anotar de manera còmode. Malgrat tot, els locals van posar la directa en el darrer quart i van aconseguir els 44 punts definitius i amb el que es va acabar el matx.

A casa nostra, la Lliga Catalana va tancar la primera fase amb el partit entre CE Costa Daurada i CB Mifas Esplais. La victòria local (64-25) els va permetre acabar líders invictes del grup B. El Costa Daurada va ser molt superior al Mifas, que només va presentar resistència al joc local el segon quart. 

La sortida dels de Manel Seva va ser elèctrica i van arribar a la mitja part amb 15 punts per sobre, 25-10. En el tercer quart i sobretot l’últim, el ritme dels de casa es va incrementar i els gironins no van donar rèplica al vendaval ofensiu. Els 15 punts van fer estèrils els 39 dels amfitrions. La Lliga Catalana es reprendrà al 2010 amb el partit de quarts de final, les semifinals i final.         

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies