El tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Quico Tur, és el número u del rànquing espanyol de tennis en cadira de rodes. I si continua amb aquesta marxa tancarà l’any en el més alt de la classificació. Tur compta amb 1750 punts, 142 més que un dels seus grans rivals a nivell estatal, el gallec Àlvaro Illobre.  


Les victòries, entre d’altres tornejos, a Rivas, La Rioja, Lleó, Múrcia o València, a més dels 1350 punts de la federació internacional, l’han establert al cap de la taula espanyola. Molt probablement així acabarà el de Sant Andreu l’any, ja que tan sols resta la disputa del Màster Nacional individual i dobles a Madrid i Santiago de Compostela, respectivament, al desembre. Tot i així, no és una prova oficial de la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FEDDF).

Entre alguns dels èxits del barceloní hi ha el més recent a l’Open València 500 o el Campionat per autonomies amb Catalunya.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies