El Club GIDBA de Santpedor, el triplet número 2, va fer-se amb el Campionat de Catalunya de petanca, celebrat aquest cap de setmana als terrenys de joc de la U.P. Les torres de Rubí. Els artífexs d’aquest triomf van ser Ramon González, José García i Aureliano Morales. Però el triomf dels del Bages no es quedar amb el títol, sinó que el triplet número 1, formada per Jordi Torres, Guillermo Delgado, i Francesc Faya, van assolir la segona plaça. Per últim, el tercer lloc va ser per al Sant José Carrilet de L’Hospitalet de Llobregat, que el complementaven Catalina Jiménez, Antonio Parra i Aquilino Flores. 

Els de Santpedor van ser els protagonistes del certamen i el que major domini van imposar. La competició va comptar, a més, amb l’AMIBA de Barcelona, Montse Contreras, Santiago García i Ramon Redondo, que va tancar la classificació amb quart lloc. El trofeu al joc net va ser per al participant del CP San José Carrilet Antonio Parra.

El torneig va comptar amb la presència, entre d’altres, dels presidents dels quatre conjunts participants i el secretari de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Domingo Parejo.

 Consulta els resultats aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies