El passat dissabte es va celebrar a Esparreguera la primera Jornada de lliga catalana de tennis taula adaptat d’aquesta temporada 2009-2010. En ella hi van prendre part 11 esportistes pertanyents als clubs de Sant Rafael, Costa Dorada, Sant Quirze i Esparreguera.

El nivell com ve sent habitual va ser molt alt i Jordi Morales, que partia com a cap de sèrie número ú, va fer bons els pronòstics i es va adjudicar la jornada al vèncer en la final al seu company Ricard Palau per  tres jocs a zero. En les semifinals ambdós jugadors no ho van tenir gens senzill, ja que Morales es va haver de desfer de Martín en cinc jocs molt igualtats i Palau va superar al jugador de Sant Rafael  Joaquím Azcón, el qual partia en segona posició en el rànquing inicial.

El millor jugador en cadira de rodes va ser Jordi Teruel que va batre a tots els jugadors que competien en la modalitat de cadira de rodes i superant diferents participants de peu.

Recordar que aquest pròxim cap de setmana es disputarà la segona jornada a la localitat vallesana de Sant Quirze del Vallès.

 

Consulta els resultats.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies