PROGRAMA:

En el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitatecom i la Fundació Agrupació Mútua organitzen, el proper dissabte 28 de novembre, i per segon any consecutiu, un acte públic al carrer  per exigir el dret a l’autonomiapersonal de les persones amb discapacitat. 

Ens agradaria que vinguessis a participar-hi!

 10 h. Inici de l’acte. Des de les 10 h, i durant tot el matí, podreu participar en l’acció Prou Cadenes!+ autonomia personal, – dependència, que consistirà en què entre tots construïm una cadena ben gran, que al final de la jornada trencarem per simbolitzar l’alliberament de la situació ‘d’encadenament’ a què ens veiem  sotmeses moltes persones amb discapacitat. Cal que cada persona afegeixi una anella a la cadena per fer-la tant gran com sigui possible. No deixis de participar-hi! Comptem amb tu!

Si ho voleu, també podreu participar en alguna de les activitats de sensibilització sobre discapacitat que es duran a terme a la plaça. 12 a 13 h. Què saps sobre discapacitat? La companyia Planeta Impro et convida a jugar i aprendre amb el Trivial de la Discapacitat, un joc amb teatre improvisat que et farà veure la discapacitat d'una manera diferent. 13.15 h. Lectura del manifest i trencament simbòlic de la cadena. 

13.30 h. Fi de festa amb percussió, amb Samba-K-Tumba

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies