El tennista Quico Tur ha guanyat l’Open tennis en cadira de rodes València 500, celebrat del 2 al 8 de novembre. Tur ha fet bons els pronòstics i s’ha adjudicat la tercera edició d’aquest guardó. Fins a la final no s’ha topat amb un dels seus  grans rivals, el gallec Àlvaro Illobre, a qui ha superat amb un doble 6-4. Tot i això, aquesta ha  estat la tònica al llarg del campionat. El català ha tancat la seva participació sense cedir ni un sol set.      

El tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha encetat el quadre de competició davant Juan José Rodríguez, que ha resolt amb un 6-4 i 6-1. A semifinals l’ha esperat el també gallec Martín Varela. Aquesta vegada, el resultat ha estat més clar i contundent: 6-1 i 6-2. Tur rebent el guardó de campió de l'Open de València (FOTO: Organització)A la final, hi era el compatriota de Varela, Àlvaro Illobre, que s’havia desfet de Rubén Pérez, també amb un còmode 6-3 i 6-1.

La lluita pel títol ha estat més senzilla del esperat i el de Sant Andreu ha fet valer la seva condició de favorit. A la cita valenciana hi han assistit les vuit millors raquetes del panorama espanyol, amb la qual cosa confirma que la de Quico Tur és la més destacada del moment.
 

Per una altra part, el de la FCEDF també ha participat en activitats paral·leles al torneig fent promoció del tennis en cadira de rodes dins el marc de la ITF Conferència Mundial d’Entrenadors, celebrada a València i que ha comptat amb la visita de més de 600 tècnics de tot el món.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies