El Joventut GAM de Badalona, de Divisió d’Honor, i el CEM L’Hospitalet, a la 5a jornada de la Lliga Catalana, van trencar la mala ratxa i van sumar el primer triomf en ambdues competicions. Els badalonins, a fora, contra el CAI Deporte Adaptado (38-51) mentre que els hospitalencs a casa davant el CB Mifas Esplais (44-38).  

Els verd-i-negres van basar la victòria en un primer quart piconador, en el qual el parcial de 0-11 va ser clau per al resultat final. Els errors defensius dels locals van permetre que l’avantatge al primer parcial fos de 9-20. La igualtat va ser la tònica en els posteriors quarts i els visitants no van permetre que els de Saragossa retallessin diferències. Això, afegit a la precipitació en pèrdues de pilotes del CAI va permetre que el GAM afrontés la part final amb certa comoditat. 

L’altre club català a la categoria de Divisió d’Honor, el FC Barcelona – UNES Sant Feliu va caure per 30 punts contra el Mideba Extremadura, 54-84. I és que tres dels jugadors extremenys van estar per sobre dels 15 punts. Poca història de partit, domini des del salt inicial i fins a la botzina final. El joc interior, la fluïdesa de la pilota o la pressió van ser les armes dels pupils d’Antonio Machón.

L’altre equip que destapava la casella de victòries va ser el CEM L’Hospitalet i davant la seva afició. El CEM va patir, però va acabar neutralitzant l’empenta del CB Mifas Esplais. L’emoció va presidir aquest matx, en el qual el triomf dels gironins hagués afegit pressió al liderat del Costa Daurada a la Lliga Catalana. Els d’Hospitalet van tancar així la seva participació a la competició de grups amb un triomf.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies