L’atleta Roger Puigbó va cedir el tercer lloc en un disputat esprint final amb el sud-africà, establert als Estats Units, Krige Schabort. Tan sols un segon el va separar de pujar al podi i, finalment, va acabar en la quarta plaça. Però el bon rendiment dels atletes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) també va estendre’s amb el vuitè lloc de Rafa Botello i el dotzè de Jordi Madera en la prestigiosa i multitudinària ING New York City Marathon, celebrada el passat 1 de novembre a la ‘gran poma’.  

Malgrat haver-hi pluja i vent, que a part d’influir en temps també va afectar en el rendiment dels atletes. El vilatortí va signar un temps d’1h40’44”, tres minuts després va entrar, en vuitè lloc, el manlleuenc aturant el cronòmetre en 1h43’42”. I ja deu minuts després, el granollerí va tancar l’actuació dels catalans amb 1h50’26”. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies