Els dos ciclistes que representaran a la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) estan enllestits per afrontar el repte. Un repte de talla mundial, el Campionat del Món de ciclisme en pista. A partir d’aquest dimarts i fins diumenge, a la localitat anglesa de Manchester, Raquel Acinas (LC3) i Juan José Méndez (LC4) buscaran ampliar el seu currículum professional. Malgrat que la competició paralímpica no arrencarà fins divendres dia 6. Tot i així, els dos catalans van partir el passat dimarts a la ciutat anglesa.  

 


La primera jornada serà de participació de categoria masculina. Méndez debutarà en els tres quilòmetres persecució i el mateix dia, si supera la classificació, disputaria la final. En la segona arribarà el torn d’Acinas amb la disputa de la mateixa prova, mentre que el seu company participarà en la final del quilòmetre. Per últim, en la darrera jornada del torneig es faran les proves d’equips i mixts, una novetat que introdueix el Mundial, ja que es barrejaran ciclistes de diferents discapacitats, segons un vàrem estipulat. Acinas tancarà participació fent la prova de velocitat 500 metres.

Els dos esportistes arriben amb bona forma, després de molts entrenaments. Tant Méndez com Acinas assisteixen a la cita mundial amb la motivació afegida dels tres metalls sumats al Campionat del Món en carretera, disputat a Itàlia el passat mes de setembre. Méndez es va penjar una plata i un bronze. El mateix metall que va aconseguir Acinas i, a més, signant un fet històric, ja que era la primera medalla d’una esportista en aquesta modalitat.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies