A part de la cita mundialista ciclista de Manchester, l’activitat no cessa a casa nostra i un grapat de disciplines farceixen el cap de setmana. I a més, d’allò més variades des d’atletisme a boccia, passant per tennis taula i bàsquet. Fins i tot, hi ha organitzada una jornada de promoció.    

Aquest dissabte arrenquen les lligues catalanes de boccia, a partir de les 10h, a Sant Adrià del Besós i tennis taula a Esparreguera. A més, però ja a la tarda, es disputarà la cinquena jornada del bàsquet al Pavelló Sector Santfeliu. CEM L’Hospitalet i CD Mifas Esplais seran els protagonistes. El primer buscarà sumar la primera victòria, amb l’afegit de fer-ho davant la seva afició, mentre que el segon intentarà pressionar el liderat del CE Costa Daurada.
El póster de la prova
Per últim, la jornada matinal de dissabte també comptarà amb un acte de promoció que habitualment duu a terme la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). La localitat escollida és Sant Cugat del Vallès i la disciplina esportiva el bàsquet, amb un torneig d’exhibició de 3×3. Al llarg del matí, a la Plaça Octavià, els nens de l’escola de la federació i els del UNES faran els partits i el concurs de llançament. 

L’organització va a càrrec de la Fundació UESC i la FCEDF amb l’objectiu de promocionar l’esport adaptat dins la societat; per tal d’apropar la realitat de l’esport, i en aquet cas el bàsquet, del col·lectiu discapacitat i, per últim, valorar l’esforç i les capacitats d’aquests esportistes.

L’última cita del cap de setmana serà diumenge amb el 31è Cros Popular de Sants Memorial Eugeni Giralt, a Barcelona. Una cursa que organitza el Club Camins Esportius de Sants i que, tal com diu, és oberta a tothom. Tot i així, compta amb quatre categories diferents, de 0 a 16 anys, que correran 600 metres; de 7 a 14, que en faran 3.000; de 15 cap endavant, que completaran 10 quilòmetres, i la d’adaptat que seran 800 metres. El recorregut d’aquesta categoria partirà de l’Avinguda Madrid, a l’alçada de la Rambla Brasil, i fent baixada fins passat el Carrer Miquel Àngel.  

Els altres itineraris seran molt semblants, excepte el de 10 quilòmetres que abordarà el barri barceloní passant per punts tan emblemàtics com el tradicional carrer de Sants, una part de Numància o la Plaça Espanya, entre d’altres punts de pas.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies