Una de cal i una de sorra. Aquest és el balanç dels dos equips que catalans que militen a la màxima categoria del bàsquet en cadira de rodes, la Divisió d’Honor. El FC Barcelona – UNES Sant Feliu va ser la notícia positiva amb el seu triomf, a casa, davant el CAI Deporte Adaptado per 64-61, mentre que la negativa va ser el Joventut GAM de  Badalona al caure per 67-49 contra el CD Fundosa Once.  

Els blaugrana van sortir endollats i, gràcies a la bona feina defensiva, trencaven la igualtat del partit amb avantatges, encara que eren mínims. El joc català, poc a poc, es va anar imposant a l’aragonès i fruit d’això els locals van marxar per davant al marcador a l’equador del matx (41-26). A la represa, els locals es van relaxar i el tercer quart va ser un monòleg visitant, encara que els Barcelona – UNES manava al marcador. La fe en la victòria del CAI els va portar als nervis i jugades precipitades que va afavorir els interessos catalans i els va permetre sumar el primer triomf.

El GAM, per la seva part, va disputar un gran partit, malgrat que l’àmplia diferència del marcador no sembli el mateix (67-49). Fins a l’últim quart no es va decidir el vencedor, ja que en els tres primers les alternatives van ser constants. La gran tasca defensiva dels verd-i-negres i Fundosa va permetre aquesta igualtat. Però va arribar l’últim tram d’enfrontament, amb el qual es va partir amb un 40-38, però la despesa física va passar factura i va acabar cedint, tot i la gran aportació d’Enric Sanz amb 23 punts.

El FC Barcelona és vuitè de la classificació amb una victòria i una altra derrota. La pròxima jornada, aquest cap de setmana, tornarà a jugar a la seva pista, amb la visita del Mideba. El GAM, d’altra banda, és desè amb dues derrotes i tornarà a jugar fora de Badalona, precisament, contra el CAI Deporte Adaptado. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies