El CE Costa Daurada va estrenar la Lliga Catalana a casa seva i de la millor manera possible, guanyant. Els locals van superar al CEM L’Hospitalet per 59-34 en un partit, disputat el passat dissabte a Reus, amb major domini dels homes de Manel Seva. Tot i així, aquest no es va produir fins al segon quart del matx, en el qual van deixar sense anotar un punt als hopistalencs.
  L’avantatge d’aquest parcial va permetre afrontar amb tranquil·litat la resta d’enfrontament. Amb aquest resultat, sumat als dos triomfs davant Mifas (57-77) i el mateix CEM (21-70), el Costa Daurada es reforça al capdavant del grup B de la Lliga Catalana i que li dona, amb quasi tota seguretat, el passi a semifinals.

Aquest cap de setmana, a part, també va encetar-se la Divisió d’Honor de bàsquet. Enguany, aquesta categoria compta amb dos conjunts catalans, el FC Barcelona – UNES Sant Feliu i Joventut GAM de Badalona. El resultat de l’estrena va ser negatius, ja que ambdós van caure en els seus respectius compromisos.

Els blaugrana van caure de forma espectacular davant l’actual subcampió de lliga, el CD Once Andalucia. El marcador va ser de 103-56. L’àmplia diferència és el millor reflex del que es va produir sobre el parquet. Per una altra part, el nouvingut a la màxima divisió del bàsquet en cadira de rodes, el GAM, tampoc va poder començar amb bon peu a la competició. Els badalonins van perdre, a casa, 43-58 davant el Fuhpain – Peraleda.

La pròxima jornada, que es desenvoluparà aquest cap de setmana, el FC Barcelona – UNES rebrà al CAI Deporte Adaptado, mentre que els verd-i-negres tenen una complicada sortida, a la pista de l’actual campió, el CD Fundosa Once, que va iniciar el campionat de manera espectacular, guanyant, precisament, al CAI Deporte Adaptado per 45-93.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies