La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va celebrar el passat dissabte, dia 24 d’octubre, una jornada de promoció a l’Hospitalet de Llobregat. Sota el títol ‘Juntos por la integración’ es va dedicar el dia a fomentar l’esport adaptat entre els habitants d’aquesta localitat.    

Igual que s’ha fet amb el submarinisme, el bàsquet o la poliesportiva jornada, celebrada a Badalona a mitjans de setembre d’enguany, el tennis taula també va tenir el seu protagonisme i amb molt bona resposta de públic. Una mica més d’un centenar de persones es van interessar per aquesta disciplina esportiva, que es va practicar amb cadira de rodes. Els dos tècnics que van representar a la FCEDF  i van estar mostrant les virtuts d’aquest esport van ser el palista Jordi Morales i Francesc Ordoño

A part, el club CEM l’Hospitalet va aportar el seu gra de sorra a l’activitat lúdic – esportiva amb una mostra de bàsquet en cadira de rodes. Al final, amb la col·laboració de tots es va viure un gran dia d’esport adaptat.   

   

El president, Josep Lluís Amador, practicant amb el palista Jordi Morales

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies