Ahir diumenge 25 d'Octubre va tindre lloc a l'esmentada població del Maresme i organitzat per ADIAM (associació Discapacitats Alt Maresme), un partit de bàsquet d'exibició amb participació de membres de l'equip gironí del BASMI i algun altre ex jugador, com l'Ant. Javier Gómez, resident a la localitat.

L'interés era motivar a la població, sobretot als membres de l'associació en l'esport i posar els fonaments per poder crear un club esportiu a aquella localitat, que de pas ens acostaria a la comarca. Com molt bé els va indicar en Domingo Parejo, representant de la Federació a l'acte, la Federació està al seu costat en l'intent. El contacte el podríem resumir en una frase: COMPTEM AMB VOSALTRES i vosaltres podeu Comptar amb nosaltres per fer realitat aquest somni.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies