Inscripcions tancades! Ultimes places per handbike!

Atenció: les inscripcions estan tancades, encara queden places per adaptats, nomes avui dimecres dia 21. Si algu s'anima ha de contactar directament amb:

Oscar.lanza@octagon.com

667581345 

 La prova amb handbike sera la mateixa de 13km pero se sortira 2 minuts abans.

 

INFORMACIÓ DE LA CURSA 

El proper diumenge 25 d'octubre es celebra la III Cursa Solidària País del Cava. La sortida es realitzarà a les 11h. a la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i finalitzarà a la Rambla Generalitat de Sant Sadurní d'Anoia (s'estableix un temps límit de 3h. per finalitzar la cursa).

Distància i recorregut: 13 km. de recorregut entre Vilafranca del Penedès i Sant Sadurní d’Anoia per les carreteres C-15 i C-243. El trànsit estarà tallat durant la cursa. Es pot participar corrent o caminant. Els quilòmetres estaran degudament senyalitzats. Es donaran avituallaments a la Granada (km 4 aprox.), al Restaurant Sol i Vi (km 9 aprox.) i a l'arribada.  

Dorsals: s’entregaran el mateix diumenge a partir de les 09.00 h. a la sortida juntament amb el xip. El xip s’ha de lligar als cordons del calçat. El canvi de dorsal suposa la desqualificació. Queda totalment prohibit córrer sense dorsal.

 

Més informació: Triptic.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies