Les primeres medalles han començat a caure per a la delegació espanyola al Campionat d’Europa de natació, que s’està duent a terme a Reykiavik. Quatre d’aquestes a càrrec de les nedadores de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) Sarai Gascón i Júlia Castelló.     

L’egarenca n’ha aportat tres, mentre que la barcelonina una. El primer metall, el primer dia de competició, dilluns dia 19. La jove nedadora de Terrassa s’ha penjat una plata en els 100 metres papallona S9. El temps ha estat d’1.10.88, millor marca personal i flamant rècord d’Espanya. El color del metall podia haver estat un altre, ja que tan sols 10 centèsimes han separat a la vallesana de l’or, que s’ha adjudicat la británica Stephanie Millward.

Les altres tres medalles, concentrades el mateix dia, a la tercera jornada, duta a terme aquest dimarts. En els 100 esquena, Gascón ha repetit, igual que en els 100 papallona, millor temps personal i nou rècord estatal, amb 1.23.18. La catalana s’ha quedat lluny de les seves rivals, la russa Nina Ryabova, campiona, i l’anglesa Louise Watkin, subcampiona.

Ja en el tancament de la jornada, Castelló i Gascón han obtingut dos bronzes en els 4×100 estils. L’equip el formaven, a part de les dues catalanes, Ana Rubio i Esther Morales. El quartet va aturar el cronòmetre en 5.15.26, lluny de les quartes classificades i també de les russes, segones, i angleses, campiones, amb nou rècord del món.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies