Des d’ahir diumenge i fins aquest dissabte, dia 24, es disputarà el Campionat d’Europa de natació a la capital d’Islàndia, Reykiavik. És a dir, al llarg de tota la setmana, l’expedició de cinc nedadors catalans provarà de penjar-se, almenys, un metall al coll. El grup de catalans està format pels ja coneguts, Miguel Luque, Jesús Collado, Júlia Castelló i Sarai Gascón, la cara nova d’aquest grup és Joan Giralt. Una promesa, de fet, una de les cinc de la selecció espanyola que hi participen.

Giralt, al igual que les altres quatre promeses espanyoles, va aconseguir la marca per ser al campionat continental. Juntament amb Gascón i Castelló són dels més joves de la delegació estatal. Una delegació, que en l’apartat de físics, va viatjar amb 22 esportistes, cinc dels quals són de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Les medalles obtingudes als Jocs Olímpics de Pequín 2008 per Gascón (plata 100 m. braça), Luque (bronze 50 m. Braça) i Collado (or 400 m. Lliures) són la millor referència. Ja sigui per igualar-la o fins i tot superar-la. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies