El diumenge 27 de setembre de 2009 es va celebrar la 82ena edició de la Travessia del Port de Barcelona. La nostra esportista Sarai Gascón va aconseguir el primer lloc, amb un temps de 4,45, seguida de Esther Eroles, que va aconseguir el segon lloc.

 

Respecte als participants masculins, Jose Mari Alcaraz, de la Comunitat Valenciana, va aconseguir el primer lloc, seguit de Jesús Collado i de Marc Rodriguez, que va quedar en tercer lloc.

 

Pots consultar els resultats oficials aquí.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies