La localitat empordanesa de l’Escala, concretament, a les aigües del Club Nàutic l’Escala seran l’escenari aquest cap de setmana del I Open L’Escala Accessible – I Copa Catalunya de vela adaptada. Al voltant d’una vintena de regatistes hi prendran part en aquest primer certamen, entre els quals s’hi troba el navarclí Miguel Àngel Gómez. En principi, el torneig acull les classes 2.4, Gos, Neo 495, Raquero i Acces 303, Liberty, 2.3, Liberty i Skud.

La competició arrencarà dissabte al migdia, amb la disputa de les primeres regates. I diumenge, també s’encetarà al migdia i es posarà punt i final a la I Copa Catalunya de vela adaptada. Tot i així, s’estarà pendent de la meteorologia, perquè la possible amenaça de pluja podria fer variar el programa i el dels actes lúdics, ja que s’han organitzat diverses activitats paral·leles a les instal·lacions empordaneses. 
El cartell que anuncia el campionat de vela
El torneig està organitzat pel Club Nàutic l’Escala amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), l’Ajuntament de L’Escala, VAC Sailability, RS Veleros, Acces Turismo i Catalunya Turisme.

Hoquei i bàsquet completen l’oferta esportiva
L’hoquei en cadira de rodes elèctriques i el bàsquet rematen l’oferta poliesportiva del cap de setmana. Per a dissabte, al matí, es completarà la primera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei, amb el partit entre Comkedem i AMB Barberà. A la tarda, a partir de les 19h al Palau d’Esports de Badalona, GAM Joventut i FC Barcelona – UNES Sant Feliu encetaran la també Lliga Catalana de bàsquet, però del Grup A.

Diumenge es donarà continuïtat al bàsquet, jugant-se la 2a jornada de la Lliga Catalana del Grup B. A les 12h, CB Mifas Esplais s’estrenarà a la competició davant la seva afició, al Pavelló Poliesportiu de Castelló d’Empúries, i contra el CEM L’Hospitalet. Precisament, els hospitalencs van inaugurar la lliga el cap de setmana passat contra el CE Costa Daurada, amb qui van perdre de forma clara per 21 a 70.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies