Jornada de portes obertes amb una mostra d'esports adaptats i mostra d'associacions i entitats que treballen en el sector. 

El mati del 20 de setembre, al Centre Esportiu Municipal de Montigalà (Badalona), la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física organitzem una gran trobada de promoció esportiva adaptada, on la Boccia, el Bàsquet en Cadira de rodes, el Powerlifting, l’Esgrima, el Tir amb arc, l’Hoquei en cadira de rodes elèctriques, el Tennis taula, el Tennis, la Vela, el Piragüisme, les Activitats subaquàtiques, la Petanca, l’Esquí i el Ciclisme, seran representats amb una gran oferta per escollir el que més us agradi o per provar-ho tot.

Entrada GRATUÏTA
COMPLEX ESPORTIU MUNICIPAL MONTIGALÀ (Badalona)
    HORARI:    10.00H.- 13.00H.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies