El curs que ha realitzat el club Sant Rafael aquest passat mes de juliol de 2009, ha comptat amb mes de 70 participants. El dijous dia 30 es va fer la festa de cloenda, amb el lliurament de diplomes als alumnes i als monitors. Entre alumnes, monitors i pares es van ajuntar mes de 100 persones. La festa va comptar amb la presencia de diferents autoritats, com el Sr. Joan Palau President de la Federació Espanyola i altres representants politics. El curs també va rebre la visita del Gerent de l'Hospital San Rafael Sr. Jordi Mauri i de la Superiora Sor MªLuisa Gonzalez.

L'èxit de convocatòria ha estat la clau de l'edició d'aquest tradicional curset de natació per nens i adults amb discapacitat.

L'activitat s'ha dut a terme amb normalitat dintre d'un agradable ambient familiar, i ha finalitzat sense incidents i amb un alt nivell de satisfacció dels participants.

Per damunt de tot bon ambient i satisfacció per una feina ben feta.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies