Els atletes catalans Roger Puigbó i Rafa Botello van estar, aquest cap de setmana, competint a la quarta prova de la Golden League, celebrada a París. Puigbó i Botello van compartir instal·lacions amb els Usain Bolt, Yelena Isinbayeva, Kenenisa Bekele o Kerron Stewart, esportistes àmpliament coneguts arreu del món. 
L’actuació dels dos atletes catalans va ser diferent. Mentre Puigbó va ser quart a poc més de dos segons del guanyador, l’anglès David Weir, Botello va creuar la línia d’arribada en setè lloc. Tot i així, cal remarcar la participació de dos membres de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) a un cita tan important, àmpliament reconeguda i tan seguida.

Aquesta prova va marcar un punt i a part a la temporada de l’atleta de Manlleu, que ara descansarà uns dies. Per tornar als entrenaments per tal d’estar al cent per cent per disputar la Mitja Marató de Newcastle (Anglaterra) al setembre, la Marató de Chicago (Estats Units) a l’octubre o la de Nova York al novembre.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies