La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha col·locat a tres arquers entre els vuit millors. Agustín Cubero, cinquè; Màximo Salamanca, sisè, i Sergio Llamas, setè. El trio d’esportistes ha concursat al XXXIX Campionat d’Espanya de tir amb arc adaptat a l’aire lliure, celebrat el passat cap de setmana al Centre d’Alt Rendiment de Puerta de Hierro (Madrid).

Salamanca ha estat el que millor ha arrencat la competició, amb 527 punts en 70 metres. No obstant això, el valencià Manuel Candela l’ha superat en la segona jornada (92-74) i l’ha apartat de fites més altes. Cubero, amb 495 punts el primer dia, s’ha creuat en quarts de final amb el balear Toni Sànchez (un ajustat 98-92), qui finalment s’ha adjudicat el títol.

Per acabar, Llamas ha sumat 485 punts i en l’eliminatòria posterior s’ha topat amb el que ha acabat tercer, l’andalús José Manuel Marín (92-74). 

En la modalitat d’arc long-bow (modalitat no paralímpica), Pedro Badosa ha assolit el primer lloc, amb 187 punts, demostrant així el domini i hegemonia a nivell estatal. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies