Jordi Morales ha tornat amb un or dels Campionats d’Europa  de tennis taula, disputats a Gènova (Itàlia). Des del passat dia 3 de juny i fins aquest diumenge, dia 14, ha estat a terres italianes per portar de record aquest metall en la modalitat per equips de la classe 7. L’altre representant de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) a Gènova ha estat Bilal el Baqqali, però que ha aterrat sense premi.

Morales, en categoria individual, va estar al grup E amb l’italià Andrea Furlan i el francès Kevin Dourbecker. El català va superar als dos, a Furlan per 3-0 i a Dourbecker per 3-1. A vuitens de final, el del CTT Esparreguera se les va veure amb el txec Daniel Horut a qui va guanyar amb un altre còmode 3-0. A quarts de final, l’alemany Jochen Wollmert va complicar l’accés a les medalles i, malgrat que es va anotar el primer set, va quedar eliminat, cedint els tres següents.

Per parelles, Jordi Morales va poder refer-se al costat del sevillà Álvaro Valera, qui precisament s’havia imposat en individual vencent al botxí del català a la final. Morales i Valera van doblegar amb facilitat al combinat d’Anglaterra a quarts de final, 3-0. En semifinals contra Ucraïna van fer el propi i el darrer obstacle per a l’or va ser el combinat gal, format pel duet Stephane Messi i Kevin Dourbecker. La bona concentració i qualitat de la parella andalusa – catalana va servir, finalment, pujar al més alt del podi. 

Bilal el Baqqali, a la classe 5, en individual no va passar de primera ronda. Enquadrat al grup A amb el francès Cristophe Durand i el serbi Ilija Djurasinovic no va poder guanyar-los. Amb Durand la diferència va ser lleugerament superior (3-1), però amb Djurasinovic van estar molt parells. El palista del CDM San Rafael es va anotar els dos primers sets, però els tres següents van ser per al serbi. Per parelles, amb Francisco Javier López van quedar fora a quarts de final amb, precisament, l’equip de Sèrbia per 3-1. 

La bona actuació catalana ha permès que la selecció estatal hagi sumat un rècord de medalles; quatre ors, una plata i un bronze.               

 

     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies