Catalunya va deixar bones sensacions en la 1a jornada del Campionat d’Espanya de powerlifting adaptat, celebrat el passat cap de setmana a Pinto (Madrid). El Pavelló Municipal va ser l’escenari on es van rubricar varis rècords estatals i on els membres de la selecció catalana, del San Rafael Power Olesa i dirigits per Josep Camats, van estar a l’alçada, sobretot Abdul Serigne i Montse Alcoba.

Serigne va acabar tercer absolut aixecant 145 quilograms, molt a prop dels 100 punts wilks que haguessin significat plaça per a l’europeu d’Alemanya, que s’organitzarà a finals d’any. Jordi Canyadilla va ser sisè, també en absolut, amb 100 quilograms; seguit de Javier la Fuente, amb 112’5 quilograms i Francisco Negrillo onzè amb un registre de 80 quilograms. En dones, Alcoba va ocupar la segona plaça i, a més, va establir un nou rècord amb 70 quilograms dins la seva categoria, la qual cosa la preselecciona per al torneig continental a terres bàvares. 

La competició va estar marcada per un alt nivell, Luis Permuy va polvoritzar el registre anterior i va marcar un nou rècord d’Espanya, 135 quilograms. I en categoria femenina ho va fer Loida Zabala amb 85 quilograms. La segona jornada ja serà el cap de setmana del 6 i 7 de juny a Cambrils, emmarcat dins els Jocs Catalans. I a finals del mateix mes, el dia 27, se celebrarà XI Open Olesa amb els millors aixecadors paralímpics catalans, espanyols i colombians.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies