Antoni Orobitg va rebre el passat divendres, 22 de maig, la medalla de l’esport de les Comarques Gironines per la seva dedicació i promoció del tir olímpic i, de retruc, de l’esport adaptat durant 14 anys. La gala es va dur a terme al Restaurant Numun de l’Hotel AC Palau Bellavista de la capital del Gironès.  

El premiat va destacar que el principal “culpable” d’aquest reconeixement era la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Antoni Orobitg va estar acompanyat per l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria; el regidor d’Esports, Jesús Malagon, i el vicepresident de la FCEDF, Josep Giménez. Entre algunes de les personalitats que van lliurar el premi es trobaven, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna; el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, i el representant territorial d’Esports de la Generalitat a les comarques gironines, Josep Saguer. 

Orobitg va rebre un comunicat, el passat 31 de març, per part de la representació territorial gironina de la Secretaria General de l'Esport que se li concedia aquest guardó per la seva dedicació durant 14 anys com a coordinador de l'esport adaptat.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies