La ciclista Raquel Acinas va tornar del BT Paralympic World Cup, celebrat a Manchester (Anglaterra) fins el passat divendres 22 de maig, amb un medalla de plata i una altra de bronze. La del Catalunya Track Cycling Team, única representant catalana, va brillar sobre el velòdrom britànic i els dos metalls van anar acompanyats d’uns altres tants rècords estatals.

L’esportista també de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va penjar-se la primera, en forma de bronze, en els 500 metres contrarellotge (categoria LC3). La barcelonina va aturar el cronòmetre en 47”142 centèsimes i igual que va fer en persecució individual, Acinas també ve segellar un flamant rècord d’Espanya. 

La segona medalla, la de plata, va ser en persecució individual (categoria LC3) establint una marca de 4’33”307 centèsimes, millorant la seva anterior marca espanyola en 14 segons, feta el 2007 al Campionat del Món de ciclisme adaptat de Bordeus.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies