L’expedició catalana d’arquers de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van sobresortir en l’apartat individual a la Tirada de tir amb arc internacional d’Albi (França), disputada aquest cap de setmana. El grup estava format per quatre arquers, Sergio Llamas, Jesús Valladolid, Agustí Cubero i Màximo Salamanca; una fisioterapeuta, Encarna Molina; un tècnic, Manuel Llamas i el president de la federació, Josep Lluís Amador.

Màximo Salamanca va ser el més destacat a la localitat francesa, ja que va guanyar en la distància de 50 metres, amb 601 punts. Per darrere, el van seguir els també catalans Sergio Llamas i Agustín Cubero, segon i tercer amb 589 i 561 punts respectivament. A més, en el doble round a 70 metres Jesús Valladolid, amb 485 punts, va penjar-se la medalla d'argent.

El bon paper a nivell particular de cada arquer no va tenir continuïtat en l’apartat col·lectiu, el combinat gal va superar al català per 112-104 en tres sèries de sis fletxes llençades en dos minuts. Tot i així, fins a la darrera sèrie Catalunya dominava amb quatre punts per davant, però al tram final no va mantenir el nivell i França la va arrabassar.
Catalans i francesos en un dels dies de tirada
Entre francesos i catalans es van citar a Albi 28 esportistes en un gran ambient de germanor. Aquesta era la primera experiència conjunta i després de la bona acollida, organització i nivell s’espera que les trobades es repeteixin anualment, amb anada i tornada als respectius territoris. Així, el campió ho serà del torneig Midi-Pyrénées-Catalunya.

Entre les personalitats que van desfilar per la competició hi va haver, entre d’altres, el president de la FCEDF, Josep Lluís Amador, i el president del Conseil Régional Midi-Pyrénéesen, Martin Malvy.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies