La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Físisca (FCEDF) vol expressar la seves condolences i donar tot el suport a la federació madrilenya, amics i familiars d’Oliver Puras. Des de la federació ens unim al dol per la pèrdua d’un professional, un company.

Esperem que aquestes línees serveixin per animar a tots els que estimaven Oliver Puras. Des de la FCEDF rebeu la més notada i sincera abraçada.   

Atentament,

Pésame por la muerte de Oliver Puras

La Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) quiere expresar su condolencia y dar todo el apoyo a la federación madrileña, amigos y familiares de Oliver Puras. Des de la federación nos unimos al luto por la pérdida de un profesional, un compañero.

 Esperamos que estas líneas sirvan para animar a todos los que querían Oliver Puras. Des de la FCEDF recibid el más notado y sincero abrazo.

 Atentamente, 

Imatge activa

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies