El proper dissabte dia 2 de maig, a les instal·lacions del G.E.I.E.G. de Girona,  es celebrarà  el Campionat de Catalunya d’atletisme per a discapacitats. En aquest campionat hi participaran atletes de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals i de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. 

Participació de luxe per aquest Campionat de Catalunya amb un total de 82 atletes inscrits, 19 dels quals son de la Federació Catalana d’Esports de Cecs i Deficients Visuals, 41 de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics  Cerebrals, 16 de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, 1 de la Federació ACELL i 5 de la F.C.A.

 

Per consultar horari de competició:   clica aquí

Per consultar les series de competició: clica aquí

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies