El regatista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Miguel Àngel Gómez, ha passat aquest principi de mes a Palma de Mallorca competint en la classe 2.4mR. En general, Gómez ha rallat a un gran nivell, ha vençut en el 40è Trofeu SAR Princesa Sofia, en la regata ‘Hublot Palma Vela’ i la modalitat de vela adaptada, i ha finalitzat vuitè, sent el millor tercer espanyol classificat, en el 40è Trofeu Princesa Sofia Mapfre.

En la prova en la qual ha estat guanyador, disputada de l’1 al 19 d’abril, el català ja ha demostrat la seva superioritat; a la primera jornada s’ha col·locat líder, després que se suspenguessin dues per problemes tècnics. I en la segona, malgrat les condicions meteorològiques, s’han dut a terme dues regates que han propiciat una mala actuació de Miquel Ángel, però que ha contrarestat amb un quart i primer lloc per acabar al capdavant de la general. 

Al llarg d’aquest dies a la Badia de Palma s’han concentrat 1.500 esportistes i 190 vaixells distribuïts en 20 classes. Pel que fa a la paralímpica hi va haver 18 inscrits de tots els punts d’Espanya. La regata ‘Hublot Palma Vela’ és la primera gran competició de primavera de la temperada a Europa.

En l’altre torneig, disputat del 3 al 10 d’abril, Gómez ha mantingut un rendiment similar. El primer dia, amb vents de 12 nusos, ha destacat sent sisè de la general i el millor dels participants espanyols. El segon, amb condicions similars al dia anterior, ha reculat llocs. Tot i així, el tercer dia ha mantingut posicions, malgrat la pluja i unes condicions contràries. En la quarta, amb vents de fins a 22 nusos, ha remuntat a la setena plaça i en l’última jornada ha estat, finalment, vuitè de la general.

A la cita han pres part 800 regatistes amb el debut, de la classe paralímpica 2.4mR, a l’Europeu de la ISAF Sailing World Cup i que ha tingut un gran nivell de navegants com medallistes de Pequín.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies