El triplet del CED l’Amiba de Badalona, format per Luis Gàlvez, Antonio Cortés i Antonio Moreno, tenien molt a guanyar i a perdre en la 8a i darrera jornada de la Lliga Catalana de petanca, disputada a la Font de Capellans de Manresa aquest cap de setmana. El seu immediat perseguidor, el Sant Josep Carrilet, a tan sols un triomf li havia posat pressió superant-lo en l’anterior jornada. Tot i així, els badalonins van controlar la situació i en la primera partida van adjudicar-se el títol.

Una consecució que va arribar després d’imposar-se amb claredat a un dels triplets locals, 13-0. Així, sumat a la desfeta dels hospitalencs davant un dels equips del Gidba de Santpedor (6-13) va precipitar el nou campió. Deixant una segona partida sense emoció i en la qual els papers es van intercanviar. Aquesta vegada, l’Amiba va caure també contra els de Santpedor mentre que el Sant Josep Carrilet va guanyar a un altre triplet d’aquest equip del Bages. 
El president de la federació, Josep Lluís Amador, amb l'equip que va quedar segon.
Així, la Lliga Catalana va quedar: 1r CED Amiba, Luis Gálvez, Antonio Cortés i Antonio Moreno; 2n Sant Josep, Aqulino Flores, Catalina Giménez i Antonio Parra; 3r GIDBA de Santpedor, Guillermo Casado, José García Casado i Juan Ramón González i 4t GIDBA de Santpedor, Francesc Faya, José Tello i Estanislao Bonet.  

Entre les personalitats que van assistir i van repartir els premis hi havia, entre d’altres, Nuria Sensat, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Manresa; Josep Lluis Amador, president de la FCEDF;  Anna Maria Figueres, adjunta a la presidència de la Federació Espanyola de Petanca, i Ángela Escudero, coordinadora del comitè de Petanca de la FCEDF.

L’Hoquei, emoció fins al final 
Al Pavelló Guttman també es va començar a posar fi a la temporada. Els Dracs Guttman i el Comkedem van veure’s les cares en el partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes. El matx va ser molt disputat i badalonins i barcelonins van empatar a cero. 

El resultat deixa les coses igual, és a dir, un Comkedem al capdavant de la classificació, seguit, però amb un partit menys, pels Dracs. Encara resten dues jornades i, molt probablement, el segon enfrontament entre els de Badalona i Barcelona decidirà el guanyador del títol.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies