L’esquiador del Club Excursionista Taradell, Ramon Homs, va ser el més destacat de l’expedició catalana que va disputar el Campionat d’Espanya d’esquí, disputat del 6 al 8 d’abril a Monachil (Granada). Homs, en peu, va guanyar l’eslàlom gegant i l’eslàlom amb molta superioritat davant la resta de participants. Igual que va fer Úrsula Pueyo, del Club Montanha Aran, en l’eslàlom gegant. També va destacar la irrupció Ainhoa Cardet, del mateix conjunt que Pueyo.


En la primera jornada, que es disputava dilluns 6 l’eslàlom gegant, Úrsula Pueyo i Ramon Homs van guanyar de forma destacada en les modalitats de peu. Pueyo en categoria femenina marcant un temps de 2:24:38, mentre que Homs, en homes, va destinar en fer el descens 2:07:45 i Carles Codina, del Club Aranès d’Esports D’Luern, va classificar-se tercer. El mateix lloc que va signar Carles de Albert, del Club Excursionista Taradell, però en cadira.

 

Tot i així, la inauguració de la pista del Prado de las Monjas la va fer la benjamina Ainhoa Cardet , companya d’equip d’Úrsula Pueyo. En cadira la jove esquiadora va aturar el cronòmetre en 2:46:08, unes xifres molt pròximes a les de categories superiors.

 

Les bones condicions per a la pràctica d’aquest esport del dia inaugural es va passar a una segona jornada totalment oposada. El fort vent i la boira van obligar als responsables de la cursa a cancel·lar l’eslàlom. Així, el calendari es va ajornar pel dia següent, suspenent la supercombinada marcada per al tancament de la competició. El darrer dia, dimecres dia 8, el temps va canviar i es va permetre fer els corresponents descensos.

 

Tan sols tres esquiadors van acabar les seves proves, Ramon Homs i Ainhoa Cardet, sent els millors de la seva categoria i Carles Codina va ocupar l’última plaça, setè. Carles de Albert i Úrsula Pueyo van abandonar en la primera i segona màniga respectivament. El del Club Excursionista Taradell va tornar a estar molt per davant dels seus rivals, amb una marca d’1:22:29, mentre que la del Club Montanha Aran va dedicar 2:08:37 a fer l’eslàlom. Per últim el del Club Aranès d’Esports D’Luern va marcar 5:24:12.     

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies