L’expedició de ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) disputarà, a partir d’aquest dijous i fins dissabte a Galapagar (Madrid), el Campionat d’Espanya adaptat de ciclisme en pista. Una competició de domini català els darrers anys sota les pedalades dels barcelonins Juan José Méndez i Raquel Acinas.

A més, s’unirà a la dupla Méndez – Acinas Ramon Álvarez, també de Barcelona, i que tot just està començant la seva trajectòria ciclista. Curiosament, els tres esportistes són, des del passat 1 d’abril, de la secció de ciclisme adaptat del Catalunya Track Cycling Team
Juan José Méndez en una prova en ruta superant a un rival alemany.
Els tres participaran a la persecució i al quilòmetre. Juan José Méndez en la modalitat LC4 i Raquel Acinas i Ramon Àlvarez en LC3. Encetaran la competició el dia inaugural, concursant en el quilòmetre i al dia següent, divendres, la prova d’individual. El Campionat d’Espanya adaptat se celebrarà juntament amb el de categoria junior. 

La cita estatal comptarà amb la presència de 23 ciclistes de diferents clubs d’Espanya. En total s’aplegaran a Galapagar esportistes del País Basc, Múrcia, Madrid, Galícia, València i Andalusia.   

Méndez és un dels ciclistes més llorejats en aquests tornejos, des del 1997 puja, de manera consecutiva, al calaix més alt del podi en les proves que participa. Abans, però, també va col·leccionar títols com per exemple el 2003 a València. Per la seva part, Acinas va començar el seu domini, també ininterromput, el 2006.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies