Les fotografies són de "Photo P. Renouard"

En Roger Puigbò va aconseguir la 3ªa. plaça en la 33a. Paris Marathon que es va disputar diumenge passat a la capital francesa.

La cursa en cadira de rodes, amb un nivell molt alt entre els participants, ben aviat es va trencar i un grup de deu corredors va anar-se distanciant de la resta fins aconseguir, a la línea d’arribada una diferencia de gairebé 13 minuts respecte de l’onzè.El grup capdavanter, el formaven a més a més dels dos únics catalans que hi participaven, en Roger Puigbò, del C.A. Vic, i el Blanc i Blau Jordi Madera, els francesos Casoli, Lemeunier i Fuss, el suís Frei, els australians Fearnley, campió paralímpic de la distancia a Beijing 2008, i Colman, el mexica Mendoza, i el japonés Hiromichi.Els deu van rodar pràcticament tot el recorregut en un grup compacte, fins que en els darrers quilòmetres es va partir i, en l’arribada a l’esprint , s’imposava l’australià Fearnley (1h 31m 09s) al francés Casolí (1h 31m 11s) i a l’osonenc Puigbò (1h 31m 12s). La quarta i la cinquena plaça van ser per al suís Frei amb el mateix temps que en Roger, i el francès Lemeunier (1h 31m 14s). El vallesà Madera va ocupar la 8ª plaça (1h 32m 44s).

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies