Esport, música i solidaritat. Aquest còctel és el que vol oferir 40 Principals Barcelona amb el concert Primavera Pop, del pròxim 25 d’abril al Palau Sant Jordi. Esport, perquè la cita musical abaixarà el teló del 57è Trofeu Comte Godó – Barcelona Open Banc Sabadell. Música, perquè l’emissora portarà el millor del pop del panorama nacional i internacional. I per últim, i més important, solidaritat, perquè la recaptació anirà a la Fundació El somni dels nens.

Entre els artistes que desfilaran per l’escenari hi ha, Alesha Dixon, Madcon, Carlos Baute, Macaco, Melendi, Conchita o Coti. I així fins a engreixar una llista de disset cantants i grups de moda. Les entrades, a partir de 6€, ja estan a la venta per www.servicaixa.com. Després de molts anys instal·lats al Club Tennis Barcelona, el Primavera Pop es trasllada a la muntanya màgica.  

Tant des de l’organització com des de l’entitat beneficiària s’espera que la màgia del cim barceloní faci efecte i hagi resposta del públic. La Fundació El somni dels nens és un projecte consolidat que es va engegar el 1999 i que dedica els seus esforços a fer realitat les il·lusions de nens amb malalties greus, afectats de càncer, també per ajudar a les famílies, millorar la qualitat de vida de la canalla mitjançant varis programes i finançar projectes d’altres institucions amb també objectius solidaris.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies