En la setena jornada de Lliga Catalana de petanca es van enfrontar  els dos triplets que estan al capdavant de la lliga, amb la victòria del triplet del Sant Josep El Carrilet sobre el de l’Amiba per un ajustadíssim 13 a 12.

Aquest dissabte passat, a Santpedor,  es va celebrar la setena jornada de lliga catalana de petanca i a la tercera partida es va produir un dels enfrontaments més esperats d’aquesta lliga entre els dos triplets que estan al capdavant de la classificació i de ben segur que no va decebre a ningú.  Es van enfrontar el triplet d’Amiba format per Luis Gálvez, Manuel Peregrina i Antonio Moreno contra el triplet del Sant Josep – El Carrilet format per Aquilino Flores, Catalina Giménez i Antonio Parra amb la victòria final d’aquests últims per 13 punts a 12 . Aquesta victòria dels de l’Hospitalet  deixa per a l’última jornada de lliga del proper dia 18 a la Font dels Capellans de Manresa la decisió de qui serà el campió d’aquesta lliga catalana de la temporada 2008/09, ja que el triplet d’Amiba queda encara en el 1r. lloc amb 58 punts i el triplet del Sant Josep en segona posició amb 56 punts, però en la darrera jornada hi ha en joc 6 punts que encara podrien donar un tom a la classificació.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies