Els ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van complir amb els pronòstics al Campionat d’Espanya de ciclisme. La competició, disputada aquest cap de setmana a Galapagar (Madrid), es va saldar amb quatre títols, a parts iguals entre Juan José Méndez i Raquel Acinas, dues terceres places de Ramon Álvarez i un nou rècord.

L’estrena dels tres amb el seu flamant equip, el Catalunya Track Cylicng Team, va encetar-se de la millor manera.  Méndez va obrir el torneig, en la modalitat LC4, imposant-se en el quilòmetre amb un temps d’1’29”07 centèsimes. Acinas, en categoria femenina i en LC3, va fer el propi en els 500 metres amb 48”31 centèsimes, polvoritzant el seu propi registre des dels Jocs de Pequín. Álvarez va tancar la primera jornada amb el bronze també a LC3.

El segon dia es va dur a terme la persecució i amb els mateixos resultats, malgrat que els dos campions no van comptar amb rivals, perquè no es van presentar. Així, Juan José Méndez i Raquel Acinas van pujar de nou al primer calaix del podi amb 4’53”06 i 4’22”74 centèsimes respectivament. Ramon Álvarez, per la seva part, va repetir posició. 

Després d’aquests resultats l’hegemonia de Méndez i Acinas s’allarga un any més, que ja perdura des del 1997 i 2006 respectivament. 

Enguany, a la localitat madrilenya va ser la primera vegada que esportistes de les tres federacions (paralítics cerebrals, deficients visuals i discapacitats físics) es van donar cita en la competició. A més, també es va celebrar el Campionat d’Espanya de ciclisme en pista junior

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència, entre d’altres, de l’alcalde de, Daniel Pérez; el subdirector adjunt d’Esport Paralímpic del Consell Superior d’Esports, Antonio Montalvo; el director general de la RFEC, José Griñán, o el president de la Federació Espanyola d’Esports per a Cecs (FEDC), José Luis Fernández Coya.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies