L’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Abderraman Ait Kamouch, presentarà aquest dijous, dia 26, a partir de les 12h. al CAR de Sant Cugat, el llibre que explica la seva història.

‘El ángel del ala partida’ és el títol que duu la publicació de Now Books i editada pel periodista i escriptor Manuel Franco, redactor del diari As o la Cadena Ser. A part, de ser l’autor, juntament amb Isidre Esteve de ‘La suerte de mi destino’.

En aquest llibre Abderraman descriu en primera persona les seves vivències al seu país natal, els intents per arribar a Barcelona, la fugida d’un centre d’internament de les Illes Canàries o la medalla de plata o bronze als Jocs Olímpics de Pequín d’aquest estiu passat, entre d’altres experiències. 

A l’acte hi seran presents, el propi atleta, el director del CAR, Francesc Puig, i l’editora de Now Books, Montse Costas.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies