El FC Barcelona de bàsquet en cadira de rodes centrarà les mirades de la jornada estatal del cap de setmana. Els blaugrana viatjaran fins a Granada per disputar la XXXI de la Copa de S.M. El Rei. Els barcelonistes seran els únics representants catalans a la competició, que es durà a terme al Palau Municipal de Deportes i Pavelló Núñez Blanca de la localitat andalusa. 

El Barcelona obrirà el torneig aquest dissabte, a partir de les 10h., davant el Econy Gran Canaria. En cas de victòria, se les veurien a semifinals amb el guanyador de l’aparellament Fuhnpain Peraleda de Toledo contra el Mideba d’Extremadura. 

El Barça ha salvat així trobar-se, tant en quarts de final com en unes suposades semifinals, amb els dos grans favorits, els sevillans Once Andalucía i els madrilenys Fundosa Once, que jugaran amb el val·lisoletans Fundación Grupo Norte i els viguesos Aldasa Amfiv respectivament. Precisament els de la capital d’Espanya porten dos anys guanyant el títol, trencant l’hegemonia dels andalusos que durava des de l’any 2004. 

Els quatre conjunts vencedors dels seus respectius partits jugaran el mateix dia a la tarda per un lloc a la final o pel tercer i quart lloc, que es durà a terme diumenge. 

La 31a edició serà una nova revàlida per a l’esport català, ja que mai s’ha adjudicat aquest trofeu. Les millors classificacions són, curiosament, del FC Barcelona amb sis segons llocs els anys 1978 (la primera edició de la Copa de  S.M. El Rei), 1979, 1982, 1984, 1989 i 1990. Fa dues campanyes, amb seu a Castelló d’Empúries, va acabar en quart lloc.

5a jornada d’hoquei en cadira de rodes
A nivell català, aquest dissabte i a partir de les 12h. es reprendrà la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctriques. Els Dracs Guttman i AMB Barberà s’enfrontaran, en el partit corresponent a la cinquena jornada, al Pavelló Guttman de Badalona. 

Els Dracs debutaran a la competició després d’ajornar, per diferents motius, tres matxs de la Lliga. El Comkedem és el clar dominador amb dos triomfs sobre els vallesans. D’aquesta manera el resultat d’aquesta jornada pot ser decisiu per les aspiracions d’un i altre.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies